News Updates‎ > ‎

Elitidrott: målfokusering...

posted Oct 19, 2009, 8:24 PM by Ulf Sandström   [ updated Nov 13, 2010, 8:53 AM ]
Case: Elitidrottare på OS-nivå önskar coachning för målfokusering inför säsong.
Insats: Definition av önskat fokus med utgångspunkt från andra talanger, förminskning av målstörningar, trans-inlärning av detsamma, en session.

Upplevt resultat:

Min säsong är över sen en månad tillbaka och jag har nu möjlighet att reflektera över den. Vi sågs ju i maj och jag sa att jag skulle höra av mig om hur det gick sen.

När jag var hos dig i maj tror jag att det var kände jag mig en aning vilsen och lite ostabil i min träning. Vårt möte var en vändpunkt då jag återfick motivation och kände glädje och mening i det jag gjorde. Jag satte upp mål och gjorde min egen plan. Sa nej till saker och skar ner. Och under sommaren kände jag mig stabil I träningen och vid gott mod.

Årets mål var VM och där lyckades jag verkligen behålla rätt tillstånd och pricka formen både mentalt och fysiskt trots en del turbulens på vägen. Resultatet blev en bronsmedalj och en bra placering med smak för mer.

Nu blickar jag framåt och eftersom jag tycker att vårt möte sist var väldigt givande skulle jag vilja träffa dig igen för att förstärka några saker och förminska några andra. Jag känner att det finns några spärrar kvar på vägen fram till OS i London om två år och jag vill ge mig själv bästa förutsättningar för då vet jag att jag har mer att ge.

Comments