News Updates


Tävlingsnerver...

posted Nov 14, 2010, 3:50 AM by Ulf Sandström   [ updated Nov 14, 2010, 3:51 AM ]

Case: Älskar att träna och tävla med sin hund, upplever kritiska tävlingsnerver som ett hinder.
Insats: Definition av önskat förhållningssätt, trans-inlärning av detsamma, en session.

Upplevt resultat:
Jag går fortfarande lite som på moln sen jag var hos dej. Jag har anmält mej till flera tävlingar och det känns bara roligt!!!! Tyvärr så får jag inte prova hur det känns i praktiken då min tik har börjat löpa. Jag har fått avboka de 3 första tävlingarna men bara en sån sak gjorde mej helt hispig förut, men nu fnissar jag lite.

Karriärcoachning

posted Nov 14, 2010, 3:49 AM by Ulf Sandström

Case: Har upplevt viss tröghet i processen att få fart på karriär och utbildning.
Insats: Definition av mål och kalibrering av vägen dit, ett coach-samtal.

Upplevt resultat

Jag tyckte att Coach-samtalet var en ögon-öppnare. Saker som egentligen var uppenbara blev plötsligt VÄLDIGT uppenbara. Det hjälpte mig jättemycket.

Inspirerande Föreläsning

posted Nov 14, 2010, 3:49 AM by Ulf Sandström

Case: Företag inom vård, 150 anställda.
Insats: Föreläsning en timma om hur inspiration fungerar och kan bli maximal motivation i dagligt arbete.

Upplevt resultat:

Vi/jag skulle självklart hört av oss på fredagen och tackat för den fantastiska upplevelse Du gav oss. Folk var ju saliga. Fortfarande går dom omkring och försöker få ihop båda hjärnhalvorna med att klappa händerna på tvären. Du Ulf det var ett jättelyft för oss alla. Alla tre teamen har uttryckt en uppskattning som är ovanlig.  Så Tusen tack Ulf!

Motivation och målfokus...

posted Nov 13, 2010, 8:53 AM by Ulf Sandström   [ updated Nov 13, 2010, 8:54 AM ]

Case: Vill byta jobb och starta eget, allt är klart men något är i vägen.
Insats: Definition av önskat förhållningssätt, trans-inlärning av detsamma, en session.

Upplevt resultat:

Känner mig uppåt som aldrig förr :-) Tack, kollega! Ser framåt med tillförsikt. Jag LEVER för första gången på många, långa år ska du veta. Du och en till kollega har öppnat dörren på glänt... Hallååå Livet... nu kommer jag! Undrar nyfiket vad som väntar om hörnet :-)

Elitidrott: målfokusering...

posted Oct 19, 2009, 8:24 PM by Ulf Sandström   [ updated Nov 13, 2010, 8:53 AM ]

Case: Elitidrottare på OS-nivå önskar coachning för målfokusering inför säsong.
Insats: Definition av önskat fokus med utgångspunkt från andra talanger, förminskning av målstörningar, trans-inlärning av detsamma, en session.

Upplevt resultat:

Min säsong är över sen en månad tillbaka och jag har nu möjlighet att reflektera över den. Vi sågs ju i maj och jag sa att jag skulle höra av mig om hur det gick sen.

När jag var hos dig i maj tror jag att det var kände jag mig en aning vilsen och lite ostabil i min träning. Vårt möte var en vändpunkt då jag återfick motivation och kände glädje och mening i det jag gjorde. Jag satte upp mål och gjorde min egen plan. Sa nej till saker och skar ner. Och under sommaren kände jag mig stabil I träningen och vid gott mod.

Årets mål var VM och där lyckades jag verkligen behålla rätt tillstånd och pricka formen både mentalt och fysiskt trots en del turbulens på vägen. Resultatet blev en bronsmedalj och en bra placering med smak för mer.

Nu blickar jag framåt och eftersom jag tycker att vårt möte sist var väldigt givande skulle jag vilja träffa dig igen för att förstärka några saker och förminska några andra. Jag känner att det finns några spärrar kvar på vägen fram till OS i London om två år och jag vill ge mig själv bästa förutsättningar för då vet jag att jag har mer att ge.

Uppträda Offentligt...

posted Oct 15, 2009, 4:00 PM by Ulf Sandström   [ updated Nov 13, 2010, 8:53 AM ]

Case: Panikliknande symptom i ett stort antal vanliga, dagliga situationer
Insats: Definition av önskade förhållningssätt med utgångspunkt från andra talanger, trans-inlärning av detsamma, en session.

Upplevt resultat:

Allt har gått bra och jag mår väldigt bra som människa just nu. Och det har jag nog dig att tacka som satte ett frö i mitt huvud!

Jag kommer komma till Stockholm om drygt en vecka förmodligen, får veta säkert kring helgen. Då är jag hemma en vecka, och då kanske vi kan se efter hur du har det med tider? Vore toppen då jag tror jag skulle behöva en gång till. Klämma ut det sista negativa! Vad tror du?

Ha det super och tusen tack för all hjälp du har givit mig och modet att trycka tillbaka dom dåliga tankarna. 
Ha en riktigt grym dag!

1-6 of 6